Section
Drop element here!

Tietoa meistä

Teemajuhlat on vuonna 2019 perustettu espoolainen perheyritys ja verkkokauppa, joka on erikoistunut lasten ja aikuisten teemajuhliin sekä biohajoaviin ekoilmapallokaariin.

Alunperin ideamme oli tuoda Suomeen helppoja Disneyn juhlapaketteja sekä "tee se itse"-ilmapallokaaria. Kolme vuotta myöhemmin olemme huomanneet, että ala on vienyt nopeasti mennessään ja yli 5 000 tuotteen verkkokaupan lisäksi teemme pääkaupunkiseudulla palveluna isompia somistuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Ylhäältä: Chia (vas), Melli (kesk) ja Pirjo (oik)
Alempi rivi: Sofia (vas) sekä Jenny (oik)

Saimme idean tähän kuvausseinään British Music Awardsista. Kuva juontaja ja mediapersoona Ernest Lawsonin kanssa toteutetusta yhteistyöstä kesäkuussa 2022. 

Historia

Inspiraatio Kaliforniasta

Idea tuoda Suomeen ns. "tee se itse"-ilmapallokaaria tuli alun perin vuonna 2018 Jennyn asuessa Kaliforniassa.

"Asuessani useita vuosia ulkomailla ympärilläni oli toinen toistaan näyttävämpiä juhlia joissa oli ilmapallokaaria, mutta en ollut koskaan nähnyt vastaavia Suomessa. Tultuani takaisin, päätin selvittää miten saisimme mahdollisimman helppoja ja edullisia "tee se itse"-versioita myös Suomeen. Äitini oli juuri jäämässä eläkkeelle ja hän on koko ikänsä ollut kiinnostunut isojen ja näyttävien juhlien järjestämisestä, joten avasimme verkkokaupan lokakuussa 2019.  

Lisäksi vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat molemmille henkilökohtaisesti tärkeitä arvoja ja markkinoille oli juuri tullut uudet ekoilmapallo-tuotesarjat, joten ajattelimme yhdistää molemmat trendit ja valmistaa niin itse kuin jälleenmyydä ilmapallokaaria, jotka ovat (lähes kaikki) biohajoavasta luonnonkumista valmistettuja ekoilmapalloja.
"

Arvot

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus on meille yksi tärkeimmistä arvoista. Juhla-alan yrityksenä ymmärrämme, että koristeista syntyy helposti muovijätettä, jonka vuoksi panostamme jatkuvasti uusiin ympäristöystävällisempiin tuotesarjoihin sekä pakkausmateriaaleihin.

Käytämme palveluna tekemissämme ilmapallosomistuksissa pelkästään biohajoavia luonnonkumista valmistettuja ilmapalloja, jotka kierrätetään asianmukaisesti. Jälleenmyymme vain biohajoavia pillejä, lisensoitujen tuotemerkkejen kuten Disneyn ja Marvelin tuotteita, jotka ovat lähes kaikki biohajoavasta pahvista valmistettuja sekä muita EU-maissa valmistettujen laadukkaiden tehtaiden tuotteita.