Yleiset ehdot:

Teemajuhlat.fi myy tuotteitaan täysi-ikäisille kuluttajille sekä suomalaisille yrityksille noudattaen toiminnassaan Suomen lakia. Tilauksen yhteydessä Tilaajan tulee antaa suostumuksensa, että Teemajuhlat.fi rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä. Tilaajan antamat tiedot ovat luottamuksellisia ja Myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja muille osapuolille.​

Toimitusaika:

Lähetämme kaikki ennen kello 12:00 tehdyt tilaukset saman arkipäivän (ma-pe) aikana. Kuljetuskumppanina käytämme Postia tai Matkahuollon kautta Pakettipisteiden automaatteja.
  • Kiireellisissä tapauksissa paketin nouto erikseen sovittaessa varastoltamme Espoon Suomenojan toimipisteestämme. Soita numeroomme 010 200 3820 ja sovi paketin noutoaika asiakaspalvelumme kanssa. 
  • Postituksissa toimitusaika on Postilla tyypillisesti 1-3 arkipäivää ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi kampanjoissa tai pyhinä, toimituksissa ja tilausten käsittelyssä voi olla ajoittain viivästyksiä. 
  • Tuotteen omistajuus siirtyy ostajalle heti kun ostotapahtuma on suoritettu onnistuneesti, jonka jälkeen saatte kuitin ja tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Postikulut:

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 89 euron tilauksille. Pienemmistä alle 89 euron tilauksista veloitamme 5,90 euron postituskulut.

Seurantatunnus:

Teemajuhlat lähettää kaikki tilaukset seurantatunnuksen kera, jolloin voit kätevästi seurata tilauksesi lähetysvaiheita Postin tai Matkahuollon verkkosivuilta. Saat seurantatunnuksen heti postituksen jälkeen sähköpostilla.
 

​Palautusoikeus:​

Etäkaupassa tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina Teemajuhlille etukäteen, niin annamme palautustunnuksen, jolla voit jättää sen Postin tai Matkahuollon noutopisteelle veloituksetta.
  • Palautettu tuote tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautuksesta aiheutuvista kuluista (esim. postimaksu) vastaa Teemajuhlat.  
  • ​Koottavia tuotteita tai niiden osia ei voi pakkauksen avaamisen ja/tai kokoamisen jälkeen palauttaa. Mittatilaustuotteita ei myöskään voi palauttaa. Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme käsittelykuluja vähintään 30% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut (esim. postimaksut).​

Paketin noutamatta jättäminen:

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postin tai Matkahuollon toimipisteistä tahi pakettiautomaateista EI OLE asiakaspalautus. Noutamatta jätettyjen pakettien palautuskulut veloitamme asiakkaalta normaalin käytännön mukaisesti postikulut 5,90€ molempiin suuntiin + käsittelykulun 5€.