On yleinen luulo, että lateksipallot ovat valmistettu muovista. Lateksipallot on tosiasiassa valmistettu 100-prosenttisesti luonnonkumista, joka kerätään Hevea Brasiliensis Pará -kumipuista, jotka ovat kestävistä sademetsäistutuksista. Lateksipallot ovat myös 100% biohajoavia. Ne hajoavat suunnilleen samalla nopeudella kuin tammilehdet, ja äskettäiset biohajoavuuskokeet ovat vahvistaneet, että luonnonkumipallot hajoavat noin 90%:sti kahden (2) vuoden kuluessa testiolosuhteissa.

FOLIOILMAPALLOT 

Foliopallot ovat valmistettu jalostetuista materiaaleista, kuten muovista tai nylonista alumiinipinnoitteella. Ne eivät veny kumipallojen tapaan, eivätkä ole biohajoavia, joten suosittelemme, että yrität käyttää foliopallojasi uudelleen kun mahdollista.

Tiesitkö, että voit myös täyttää foliopallojasi uudelleen jos se alkaa tyhjenemään? Foliopalloissa on tavallisesti venttiili, jolloin niitä ei tarvitse sulkea sitomalla. Aseta ilmapallopumppu tai heliumisuutin venttiiliin ja täytä uudelleen.

 

UUDELLEEN KÄYTTÄMINEN

Vaihtoehtoisesti voit yrittää tyhjentää ilmapallon taittamalla ylös ja säilyttämällä sen toiseen kertaan! Tarvitset vain pillin. 

Katso tämä hyödyllinen video siitä, kuinka se tehdään. Ole varovainen, koska venttiilit ovat herkkiä ja voivat vaurioitua, jos olet liian kovakourainen!