14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Posti sekä Matkahuolto lähettävät sinulle tekstiviestin tai viestin sähköpostiisi, kun tilauksesi on noudettavissa.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa kuluttajasuojalain 6. luvun mukaisesti avaamattomat, alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotteet 14 vuorokauden sisällä. Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on avaamaton, ehjä, puhdas ja alkuperäisessä pakkauksessaan. 

Huomioithan, ettei tilauksen noutamatta jättäminen peruuta tilaustasi automaattisesti. Noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Posti sekä Matkahuolto veloittavat paketin palautuskulut Teemajuhlilta, jotka joudumme veloittamaan loppulaskussanne.

Lähetysten säilytysajat Postissa:

  • 2 päivää: Lähilokero on tarkoitettu nopeaan tavaran vaihtoon ja siksi sen säilytysaika on 2 päivää.
  • 7 päivää: Paketit Postin palvelupisteestä ja automaateissa Perille toimitettavat paketit ja kuljetusyksiköt, jotka on yritetty jakaa vastaanottajalle.

Säilytysaika voi olla edellä mainittuja pidempi, jos vastaanottaja on ostanut lisää säilytysaikaa Lähetysten seuranta ja ohjaus -palvelusta.

 
Reklamaatiot:​
Jos tuote on väärä, virheellinen tai valmistusvirheen vuoksi rikki, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@teemajuhlat.fi ja laita aiheeksi "Reklamaatio". Vastaamme sähköposteihin tyypillisesti saman päivän aikana. Huom: Tuotepakkauksien avaamisessa tulee suorittaa yleistä varovaisuutta, emme korvaa teräesineellä avattua pakkausta jonka seurauksena koristeet ovat vaurioituneet.  
Palautusehdot:​
Teemajuhlien maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa ja koskee vain 14 vuorokauden sisällä tehtyjä tilauksia. Takuuasioissa olkaa yhteydessä asiakaspalveluun. Tilauksen pakkaus ja lähetys on asiakkaan vastuulla, kunnes tavara on vastaanotettu Teemajuhlien toimesta. Mikäli olet maksanut tilauksesi verkkokaupassa, pyrimme palauttamaan suorituksen tilillesi 7-8 vrk:n kuluessa vastaanotettuamme palautuksen.
Toimintaohjeet:
1.) Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@teemajuhlat.fi, niin annamme tarkemmat ohjeet ja laskutustunnuksen, jonka avulla voitte palauttaa tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa palautuslomakkeen kera lähimpään Postiin tai Matkahuollon noutopisteeseen. 
2.) Pakkaa tuotteet huolellisesti ennen lähetystä ja laita palautuslomake paketin sisälle. Kaikkien palautettavien tilausten tulee olla saman asiakkaan tekemiä.
3.) Merkitse tilinumero selkeästi IBAN-muodossa palautuslomakkeeseen. Pyrimme palauttamaan suorituksen tilillesi 7-8 vuorokauden kuluessa vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuksen. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti. 
4.) Säilytä aina kuitti palautuksesta siihen asti, kunnes maksusuoritus näkyy tililläsi.

Asiakaspalvelumme on auki ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-16.

Puhelinnumero: 010 200 3820. 

Sähköposti: asiakaspalvelu@teemajuhlat.fi